lördag 10 oktober 2009

update fran thailand

Nu sitter jag pa ett internetcafe i Karon pa Phuket. Ar forvanad over hur sjukt svenneinvaderat det ar. Overallt star all text pa svenska typ. Visste att det var mkt men inte saaaa mkt

Hur som, har det underbart har. Varmt o gott. Skulle banne mig kunna bo har. De saljer till och med Aftonbladet och sander V75 live. HAHA! Skitkul.

Imorgon ska vi utpa en dagtripp till nagra av oarna, det blir spannande. Det ar sa sjukt vackert har och alla ar sa vanliga. alltsa trevliga, friendly. Haha. Inte vanliga som i ja... ja ni vet nog vad jag menar. Friendly thai people liksom.

Hinner inte skriva mer nu, tankte bara saga att jag lever och att jag har det jattebra! Svenskt godis har de ocksa for den delen sa det gar ingen nod pa mig. ;)

Hare gott!

4 kommentarer:

Elise sa...

Hei! Kom over bloggen din mens jeg satt og surfet på info om New Zealand. Kjempefin, morsom og kreativ blogg, fikk nesten lyst til å lage en selv :) Ser at du har vært i NZ over ganske lange perioder, bare lurte på om du vet hvordan man kan gjøre det med visa om man vil være lenger enn turistvisumet? Må man ha working-visa tro? Vil veldig gjerne bo i NZ en lengre periode :) Ha det godt! /Elise

amanda sa...

Hej och tack =)

Tycker absolut du ska åka om du har chansen :) Ett tips är att skaffa ett working holiday visa, det gjorde jag. det gäller 1 år och du får arbeta och resa in och ut ur landet hur mkt du vill under tiden.

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/workingholiday/

0m de vill stanna längre kan du ansöka om residency och work visa. du finner all info på hemsidan jag länkade :)

Elise sa...

Tusen takk :)

mia sa...

Välkommen hem igen. Du har varit borta i ett ljusår på ett ungefär