tisdag 14 oktober 2008

undervattensäventyr


I helgen var vi ju på ett litet undervattensäventyr på Kelly Tarlton's. Dessutom fick jag reda på att... de har delfiner i havet här... Det är väl inga konstigheter med det?! Alltså shit! Måste.se.

Jallafalla!

De hade även en Antarktisdel där de hade pingviner! Det var nästan bisarrt och overkligt att se pingviner på riktigt ska jag säga er. Man liksom ba... "är dom riktiga?"

Har lyckats förminska bilderna så hoppas det inte ska ladda så segt nu.







Sen hade de även hajar och grejer men alla vet ju att det är omöjligt att fota hajar av nån anledning. Likadant med sjöhästar. Och herregud vilka stora rockor de hade! Som flygande mattor!!

Och här ser ni en avhuggen arm från en jättebläckfisk. Krokar i sugpropparna. Aj.





Och så lite fina fiskar.



3 kommentarer:

Anonym sa...

aaah! fiina bilder.

Anonym sa...

Tack för jättefina bilder! Kram Moster

Anonym sa...

:-) Jag har sett vilda delfiner, och aven pingvinungar nar vi varit ute och fiskat for nagot ar sen. Och min man drog upp en 2-meters haj straxt utanfor Clevedon River. Om du har tur, sa kan du fa se spackhuggare i Auckland Harbor, sags det. Ofta nar vattnet blir varmt sa kommer dessa fantatiska firrar narmare land. Har ocksa sett ett antal stingrays, sa var forsiktig nar du badar! Har haft en del patienter som haft lite for nara kontakt med dem. Men visst finns det ett helt fantastiskt djurliv har, det ar bara att njuta av djur och natur sa mycket det bara ges tillfalle :-) Ha det gott!